Blog

Találjon rá az ideális masszázs kezelésre!

2021.10.14.

A masszázs – legyen az bármilyen fajta – jólétünket és regenerálódásunkat szolgálja, főleg, ha képesek vagyunk rendszeresen beiktatni mindennapi életünkbe. Lehet, hogy épp stresszoldásra van szüksége vagy légúti problémái vannak, esetleg hátfájással küzd? Válassza az Önnek legalkalmasabb kezelést, aktuális állapotának megfelelően!

Ismerje meg a legújabb, budapesti rendelőnkben elérhető masszázs kezeléseket:

Frissítő masszázs

A frissítő, aromaterápiás masszázs során masszőrünk gyógynövényekből, virágokból és gyümölcsökből kivont illóolajokat használ az érzelmi és fizikai jólét javítására. Az illóolajok megváltoztatják az agy kémiáját, elősegítik a relaxációt vagy serkentik a mentális éberséget. Vendégünk minden kezelés előtt kiválaszthat egy egyedi olajkeveréket, amely a masszázs során hozzájárul aktuális állapotának javításához, illetve alkalmas annak kezelésére. Az frissítő masszázs a test izmainak ellazítása mellett segít a testben lévő feszültség kioldásában, a stressz enyhítésében. Erősíti az immunrendszert, beindítja a szervezet öngyógyító képességét és kedvező hatással van a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a salakanyagok eltávolítására. Már egy kezelés jótékonyan hathat a vérnyomásra is, mindössze egy 55 perces masszázs után csökkenhet.

Mézes masszázs kezelés

5 az 1-ben! Hámlasztás, hidratálás, méregtelenítés, izomlazítás és lelki felüdülés egyszerre!

A kezelés során a test száraz peeling masszázsa megszabadít az elhalt hámsejtektől, majd ezt követően egy intenzív, mélyrétegek megmozgatását célzó, erőteljes méregtelenítő és egyben izomlazító mézes masszázs tölti fel energiával a hátat és fejti ki jótékony hatását. Befejezésül egy gyógynövényolajos tápláló-kényeztető masszázs által a bőr hidratálttá és üdévé válik. A masszázs a vegetatív idegrendszeren keresztül egyéb testi funkciókat is jótékonyan befolyásol, a különféle ismert hatásokon túl az alvás minőségét is javítja, illetve a problémák megoldása mellett megelőzésre is alkalmas. A masszázs kiválóan alkalmazható még nyak-váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, ízületi problémák esetén, gyulladások csökkentésére, légúti problémák javítására, krónikus kimerültséggel és fejfájással küzdőknek, illetve depresszió kezelésének kiegészítésére.

A kezelések időtartama 55 perc, amelyet Németh Alíz masszőrünk személyre szabottan végez. Az alábbi időpontokra várja a kedves vendégeket:

KEDD 18:30, 19:30
CSÜTÖRTÖK 18:30, 19:30
SZOMBAT 8:00, 9:00, 10:00 és 11:00

Látogasson el honlapunkra, ahol tájékozódhat további szolgáltatásainkról is!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Masszázs kezelés

Masszázs kezelésünk mindig a panaszok állapotfelmérésével kezdődik, majd ez alapján a különböző technikákat személyre szabottan alkalmazzuk. Ilyenkor a svéd masszázs, dinamikus manuálterápia, akupresszúra, triggerpont kezelés, gerinckorrekciós kezelés elemeit szükség szerint alkalmazzuk, melyet további technikákkal, módszerekkel egészítünk ki.

Részletek
Kinesio tape – kismamáknak!

Várandósság idején a medencecsont állása, billenése megváltozik, ezáltal komoly fájdalmak jelentkezhetnek a deréktáji, lumbális szakaszon, a nagy teher viselésétől megváltozott statika miatt pedig az izmok feszessé válnak. Amikor már a kismamának az alvás, a fekvő pozíció megváltoztatása is nehezen megy, a has alátámasztó, tehermentesítő ragasztása sokat segíthet.

Cukorfogyasztás – hogyan találhatjuk meg az egészséges egyensúlyt?

Amikor a szénhidrátokról beszélünk, meg kell különböztetni összetett szénhidrátokat (ilyen például a keményítő, vagy a rost), és egyszerű szénhidrátokat (például a fruktóz-gyümölcscukor, vagy a laktóz-tejcukor). Ha a cukorfogyasztásról van szó, általában az egyszerű szénhidrátokra gondolunk, amelyek nagyon gyorsan képesek felszívódni a tápcsatornából, így gyors energiaforrást jelentenek a szervezet számára.

Gyászfolyamat - Hogyan kezeljük veszteségeinket?

Mindannyiunkat érint és mindent megváltoztat, mégis ritkán beszélünk róla: a halálról és az elengedés folyamatáról. Gyászfolyamaton nem csak haláleset kapcsán mehetünk keresztül, hanem életkörülményeink tartós vagy végleges megváltozásakor is. Ilyen események lehetnek a válás, gyerekünk elköltözése, vagy testünk visszafordíthatatlan megváltozása (amputáció, vakság, hallásvesztés), amely által hosszú időre krízisbe kerülhetünk.