Blog

A stressz uralja mindennapjait? Hatékony megoldást keres?

2022.08.24.

A stressz a test normális biológiai reakciója és alapvetően serkenti az immunrendszert. Ez a stimuláció segíthet elkerülni a fertőzéseket és támogatja a sebgyógyulást. De idővel a stresszhormonok gyengíthetik is az immunrendszert, és csökkenthetik a szervezet válaszát az idegen betolakodókra.

A stressznek csak átmeneti állapotnak szabadna lennie, mert a súlyos, gyakori vagy hosszan tartó stressz lelkileg és fizikailag is káros lehet. Miután túljutottunk a küzdj vagy menekülj helyzeten, a pulzusnak és a légzésnek le kell lassulnia, az izmoknak pedig el kell lazulniuk. Mégis, ha a stresszre adott válasz nem szűnik meg, és a stresszszint a túléléshez szükségesnél jóval tovább magas marad, az krónikus stresszhez vezethet, amelynek tünetei többet között az állandósuló ingerlékenység, szorongás, fejfájás és álmatlanság. A krónikus stressz alatt álló emberek ezért hajlamosabbak a vírusos betegségekre és más fertőzésekre, továbbá megnövelheti a betegségből vagy sérülésből való felépülésük idejét is.

Jó hír, hogy a stressz és a szorongás kezelhető. A Flavon Peak Boost azoknak készült, akik egészségesen szeretnének felfrissülni, aktivizálódni és lendületet kapni! Ez egy könnyen fogyasztható, energetizáló termék, amely hatékonyan csökkenti a stressz negatív hatásait!

A termék jellemzője a magas C-vitamin-tartalom, sok benne az élelmi rost, a fehérje, a poliszacharid és a bioflavonoid, illetve a többféle antioxidáns hatású fitokemikália. A terméktől szinergetikus élettani hatások várhatóak, melyek hozzájárulhatnak a mentális és a fizikai állapot javulásához.  Összetevői: ananász, alma, arónia, cseresznye, fügekaktusz, noni, guarana, koffein. Gyümölcstartalma 98%.

A termék további, szervezetre ható pozitív tulajdonságai:

  • Gyorsan és hosszan csökkenti a fáradtságérzetet és a stressz negatív hatásait
  • Mentális energiát ad, javítja a testi, szellemi teljesítőképességet, pozitív hatással van a memóriára
  • Segíti a testsúlykontrollt, emésztést, anyagcserét, erősíti az immunrendszert, 
  • Energetizál, növeli a stressztűrő képességet, erős antioxidáns, antimikróbás hatású
  • Magas rost, vitamin, ásványianyag, flavonoid, antioxidáns tartalommal rendelkezik
  • A koffein gyorsan ad lendületet, amely a guarana lassabban emelkedő, de tartós, természetes koffeintartalma miatt hosszan fennmarad (rövid időn belül kialakuló, elnyújtott hatás)

A termék kedvező élettani hatásairól Prof. Dr. Dinya Zoltán, tudományos tanácsadó beszél: ITT

A termék MOST AKCIÓS, 45.000,- Ft/karton (60 db tasak, ami 1-2 főnek elegendő havi mennyiség) gyártói alapáron vásárolható meg.

További kedvezményünk!
Az első 10 vásárló, aki egy kartont - 60 db tasak, ami 1-2 főnek elegendő havi mennyiség - vásárol, 1 alkalommal FÉLÁRON igénybe vehet egy régióra vonatkozó ultrahang vizsgálatot (kivéve mozgásszervi UH és csecsemő UH).

Ha a későbbiekben is gyártói áron szeretne vásárolni, akkor kötelezettség nélküli ingyenes regisztrációval megteheti, melyhez tájékoztatást is nyújtunk! Érdeklődjön személyesen rendelőnk recepcióján, vagy telefonon: +36-30-530-8968-os számon!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Flavon termékek

A FLAVON termékek 18 éve saját gyártóüzemben, egyedi receptúra alapján készülő, magas antioxidáns tartalmú, egészségtudatos étrend-kiegészítők. Több, mint 35 országban rendelkezik engedélyekkel, amelyekben a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő, gyógyszerészeti minősítéssel rendelkező termékeit forgalmazza. Kiváló minőségét, komplexitását, egyediségét több mint 50 hazai és nemzetközi díj és elismerés is bizonyítja. A természetben található formából sűrítve készül, adalékanyagmentes, több, mint 90%-os hatóanyag hasznosulású, sejtazonos, gél állagú formula.

Részletek
Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.

 

Kisbabát vár? Próbálja ki a kismama tornát!

A várandósság nagyon fontos időszak egy nő életében, ami együtt jár a hullámzó közérzettel és érzelmekkel, illetve a különféle testi és lelki változásokkal. Ezért nagyon fontos az elővigyázatosság, de érdemes arra is figyelni, hogy az öngondoskodás ne csapjon át káros tétlenségbe.

Pihentető éjszakákra vágyik? Találjon rá a természetes és hatékony megoldásra!

A mindennapi rohanás, a tempós életmód és a felfokozott idegi megterhelés miatt általánossá vált, hogy egyre feszültebbnek érezzük magunkat. Ön is megtapasztalta, hogy elméje gyakran még lefekvés után is pörög, és egyre nehezebben alszik el? Sajnos nincs egyedül: az órákon át tartó hánykolódás, az álmatlanság, a furcsa álmok és a kavargó gondolatok olyan érzést kelthetnek, mintha a testünk összeesküdött volna ellenünk. De van rá hatékony megoldás!