Blog

Safe Laser a család orvosa nyáron is!

2022.07.07.

A jó idő beköszöntével sokkal aktívabbá válunk és igyekszünk maximálisan kiélvezni a szabadtéri mozgás, a sport, a kertészkedés, a kirándulás örömét. Sajnos azonban ezzel együtt gyakrabban fordulnak elő kisebb-nagyobb sérülések is, melyek megkeseríthetik a kellemes időtöltést.

A hatékony és gyors felépülésben nagy hasznát tudjuk venni egy lágylézer készüléknek. Ezért, ha nyaralni, utazni, kirándulni indul, érdemes a táskába a házipatika részeként a Safe Laser készüléket is betenni, mely egy váratlan mozgásszervi fájdalom, fül-, fogfájás, seb vagy csontsérülés esetén is nagy segítséget nyújt.

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá. Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzim folyamatokat, melyek beindítják az ATP termelődést. Az ATP (adenozil-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, amely működtet minden kémiai reakciót a szervezet minden sejtjében és stimulálja a test öngyógyító képességét. A megnövelt energiatermelés következménye a sejtek hatékonyabb anyagcsere működése és a gyorsabb regenerálódás, ezáltal a betegségek gyógyulási ideje lerövidül.

Lássuk, melyek azok a felhasználási területek, amelyek nyáron leggyakrabban előfordulhatnak:

  • Bőrfelületi sérülések - vágás, égés, leégés, csípés, horzsolás - előfordulásuk esetén a lágylézer kezelés elősegíti a szövetek regenerációját, a túlzott hegszövetképződést
  • Mozgásszervi sérülés vagy fájdalom - Hát-, derék, váll, könyök, térd, boka stb.
  • Akut és krónikus fájdalmak - Fog-, fül-, torok-, fejfájás, mozgásszervi fájdalmak - a lágylézer hatékonyan csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást
  • Balesetből adódó sérülések - a hámsérülések, operáció utáni sebek, csonttörések, szalag- és izom szakadások gyógyulását segíti elő.
  • Gyulladások - Ínhüvely-, izom-, csonthártyagyulladás, sarkantyú, teniszkönyök

A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti. Tapasztalatból elmondható, hogy aki megtapasztalja jótékony hatásait, már szinte állandóan szeretné magánál tartani.

Ha Ön még nem találkozott ezzel a kezelési móddal, vagy bizonytalan az alkalmazásával kapcsolatban, lehetősége van vásárlás előtt a készüléket rendelőnkben kipróbálni önállóan, illetve gyógytorna vagy gyógymasszázs szolgáltatásunk részeként is. A próbával egybekötött tanácsadást azért is ajánljuk figyelmébe, mivel van néhány fontos információ, amit érdemes tudni a hatékony használat érdekében.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy weboldalunkon. Várjuk szeretettel szentendrei rendelőnkben!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Safe Laser kezelés

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.