Blog

Safe Laser a család orvosa nyáron is!

2022.07.07.

A jó idő beköszöntével sokkal aktívabbá válunk és igyekszünk maximálisan kiélvezni a szabadtéri mozgás, a sport, a kertészkedés, a kirándulás örömét. Sajnos azonban ezzel együtt gyakrabban fordulnak elő kisebb-nagyobb sérülések is, melyek megkeseríthetik a kellemes időtöltést.

A hatékony és gyors felépülésben nagy hasznát tudjuk venni egy lágylézer készüléknek. Ezért, ha nyaralni, utazni, kirándulni indul, érdemes a táskába a házipatika részeként a Safe Laser készüléket is betenni, mely egy váratlan mozgásszervi fájdalom, fül-, fogfájás, seb vagy csontsérülés esetén is nagy segítséget nyújt.

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá. Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzim folyamatokat, melyek beindítják az ATP termelődést. Az ATP (adenozil-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, amely működtet minden kémiai reakciót a szervezet minden sejtjében és stimulálja a test öngyógyító képességét. A megnövelt energiatermelés következménye a sejtek hatékonyabb anyagcsere működése és a gyorsabb regenerálódás, ezáltal a betegségek gyógyulási ideje lerövidül.

Lássuk, melyek azok a felhasználási területek, amelyek nyáron leggyakrabban előfordulhatnak:

  • Bőrfelületi sérülések - vágás, égés, leégés, csípés, horzsolás - előfordulásuk esetén a lágylézer kezelés elősegíti a szövetek regenerációját, a túlzott hegszövetképződést
  • Mozgásszervi sérülés vagy fájdalom - Hát-, derék, váll, könyök, térd, boka stb.
  • Akut és krónikus fájdalmak - Fog-, fül-, torok-, fejfájás, mozgásszervi fájdalmak - a lágylézer hatékonyan csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást
  • Balesetből adódó sérülések - a hámsérülések, operáció utáni sebek, csonttörések, szalag- és izom szakadások gyógyulását segíti elő.
  • Gyulladások - Ínhüvely-, izom-, csonthártyagyulladás, sarkantyú, teniszkönyök

A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti. Tapasztalatból elmondható, hogy aki megtapasztalja jótékony hatásait, már szinte állandóan szeretné magánál tartani.

Ha Ön még nem találkozott ezzel a kezelési móddal, vagy bizonytalan az alkalmazásával kapcsolatban, lehetősége van vásárlás előtt a készüléket rendelőnkben kipróbálni önállóan, illetve gyógytorna vagy gyógymasszázs szolgáltatásunk részeként is. A próbával egybekötött tanácsadást azért is ajánljuk figyelmébe, mivel van néhány fontos információ, amit érdemes tudni a hatékony használat érdekében.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy weboldalunkon. Várjuk szeretettel szentendrei rendelőnkben!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Safe Laser kezelés

Részletek
Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.

 

Kisbabát vár? Próbálja ki a kismama tornát!

A várandósság nagyon fontos időszak egy nő életében, ami együtt jár a hullámzó közérzettel és érzelmekkel, illetve a különféle testi és lelki változásokkal. Ezért nagyon fontos az elővigyázatosság, de érdemes arra is figyelni, hogy az öngondoskodás ne csapjon át káros tétlenségbe.

Pihentető éjszakákra vágyik? Találjon rá a természetes és hatékony megoldásra!

A mindennapi rohanás, a tempós életmód és a felfokozott idegi megterhelés miatt általánossá vált, hogy egyre feszültebbnek érezzük magunkat. Ön is megtapasztalta, hogy elméje gyakran még lefekvés után is pörög, és egyre nehezebben alszik el? Sajnos nincs egyedül: az órákon át tartó hánykolódás, az álmatlanság, a furcsa álmok és a kavargó gondolatok olyan érzést kelthetnek, mintha a testünk összeesküdött volna ellenünk. De van rá hatékony megoldás!