Blog

Találjon rá az ideális masszázs kezelésre!

2021.10.14.

A masszázs – legyen az bármilyen fajta – jólétünket és regenerálódásunkat szolgálja, főleg, ha képesek vagyunk rendszeresen beiktatni mindennapi életünkbe. Lehet, hogy épp stresszoldásra van szüksége vagy légúti problémái vannak, esetleg hátfájással küzd? Válassza az Önnek legalkalmasabb kezelést, aktuális állapotának megfelelően!

Ismerje meg a legújabban elérhető masszázs kezeléseinket:

Frissítő masszázs

A frissítő, aromaterápiás masszázs során masszőrünk gyógynövényekből, virágokból és gyümölcsökből kivont illóolajokat használ az érzelmi és fizikai jólét javítására. Az illóolajok megváltoztatják az agy kémiáját, elősegítik a relaxációt vagy serkentik a mentális éberséget. Vendégünk minden kezelés előtt kiválaszthat egy egyedi olajkeveréket, amely a masszázs során hozzájárul aktuális állapotának javításához, illetve alkalmas annak kezelésére. Az frissítő masszázs a test izmainak ellazítása mellett segít a testben lévő feszültség kioldásában, a stressz enyhítésében. Erősíti az immunrendszert, beindítja a szervezet öngyógyító képességét és kedvező hatással van a vérkeringésre, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a salakanyagok eltávolítására. Már egy kezelés jótékonyan hathat a vérnyomásra is, mindössze egy 55 perces masszázs után csökkenhet.

Mézes masszázs kezelés

5 az 1-ben! Hámlasztás, hidratálás, méregtelenítés, izomlazítás és lelki felüdülés egyszerre!

A kezelés során a test száraz peeling masszázsa megszabadít az elhalt hámsejtektől, majd ezt követően egy intenzív, mélyrétegek megmozgatását célzó, erőteljes méregtelenítő és egyben izomlazító mézes masszázs tölti fel energiával a hátat és fejti ki jótékony hatását. Befejezésül egy gyógynövényolajos tápláló-kényeztető masszázs által a bőr hidratálttá és üdévé válik. A masszázs a vegetatív idegrendszeren keresztül egyéb testi funkciókat is jótékonyan befolyásol, a különféle ismert hatásokon túl az alvás minőségét is javítja, illetve a problémák megoldása mellett megelőzésre is alkalmas. A masszázs kiválóan alkalmazható még nyak-váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, ízületi problémák esetén, gyulladások csökkentésére, légúti problémák javítására, krónikus kimerültséggel és fejfájással küzdőknek, illetve depresszió kezelésének kiegészítésére.

Látogasson el honlapunkra, ahol tájékozódhat további szolgáltatásainkról is!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Masszázs kezelés

Masszázs kezelésünk mindig a panaszok állapotfelmérésével kezdődik, majd ez alapján a különböző technikákat személyre szabottan alkalmazzuk. Ilyenkor a svéd masszázs, dinamikus manuálterápia, akupresszúra, triggerpont kezelés, gerinckorrekciós kezelés elemeit szükség szerint alkalmazzuk, melyet további technikákkal, módszerekkel egészítünk ki.

Részletek
Csípő- és tomporfájdalom – vajon mire hívja fel a figyelmet?

Jellegzetes tünet a csípő és comb hátsó-külső részén jelentkező kisugárzó fájdalom, valamint, ha behatárolható nyomásérzékeny pont tapintható a nagy tomportáj feletti területen, illetve, ha oldalt fekve az érintett oldalon kifejezett érzékenység, fájdalom jelentkezik, ami az alvást zavarja. Jellemző, hogy a panaszok fokozódnak hosszú gyaloglás, lépcsőzés után, vagy ha ülés után fel kell állni.

Édesítőszerek – használatuk vajon helyes megoldás a cukorpótlásra?

Mindennapjainkban a szakemberek számos felületen, fórumon hívják fel a figyelmünket a cukorbevitel csökkentésére, de a kulcsszó ebben az esetben is a mérték: teljesen nem lehet és nem is kell felhagynunk a cukorral, illetve az édes ízzel.

Egyensúlyozás – a több szinten ható mozgásforma!

Az egyensúlyérzék nemcsak egy velünk született képesség, hanem kortól, nemtől függetlenül nagymértékben fejleszthető. Számtalan előnye van a hétköznapi életben, mert ez az alapja a többi összetett mozgásnak, mint a séta, futás, ugrás, emelés. Érdemes rendszeresen az edzésprogramunk részévé tenni!