Blog

Több energiára van szüksége? Szeretné optimalizálni immunrendszerét?

2022.08.19.

Az utóbbi években egyre informáltabbá és tudatosabbá válunk arról, milyen életmóddal támogathatjuk legjobban szervezetünk stabilitását. Ezért lehetőségünk is van sokkal körültekintőbbnek lenni azzal kapcsolatban, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, emellett egyre inkább értékeljük a megelőzést, és keressük a megbízható, hiteles márkák természetes táplálékkiegészítőit és egyéb termékeit.

Az egészséges táplálkozás, a testmozgás és a kielégítő alvás a jó egészség megőrzésének, a szervezet erős védekezésének a kulcsa. Ami a táplálkozást illeti, számos olyan élelmiszer van forgalomban, amelyekről kimutatták, hogy hatékonyan támogatnak bizonyos egészségügyi problémákat, emellett sok táplálékkiegészítő márka készül olcsó, szintetikus összetevők felhasználásával. Természetesen költségesebb magasabb árfekvésű, jó minőségű étrendkiegészítőket előállítani, de ha olyan kérdésekről van szó többek között, mint rohanó életünk kiegyensúlyozása, testünk roborálása, fáradságérzetünk csökkentése, a gyulladáscsökkentés, érfalvédelem és a bélrendszer egészséges működésének támogatása, akkor nem érdemes kompromisszumokat kötnünk.

A Flavon gyümölcs és zöldségalapú étrendkiegészítők díjnyertes választéka a legoptimálisabban támogathatja jólétét, erősíti immunrendszerét és még számtalan, egészségét támogató előnnyel is rendelkezik. A termékek szervezetre gyakorolt hatása kiemelt jelentőségű, mert a benne lévő tiszta zöldség és gyümölcs összetevők sokkal komplexebb formában, egyéb fontos anyagokat (pl: flavonoidok, karotinoidok, antocianinok, melatonin stb.) is tartalmazva, sőt azok egymást erősítő hatását is kihasználva vannak jelen a termékekben mindenféle hozzáadott tartósítószer, adalékanyag, ízfokozó, hozzáadott cukor nélkül.

HAMAROSAN ITT VAN a termékpaletta legújabb tagja!

A márka legújabb fejlesztése során szervezetünk védekező mechanizmusa került a fókuszba. Így született meg a Flavon Immune, melynek összetevői rendkívüli hatásfokkal támogathatják immunrendszerünket. A kivételes összetevőkből álló gyümölcs-alapú termék jó minőségű C- és D-vitamint, cinket és szelént tartalmaz ideális mennyiségben, így nem csupán a megbízható Flavon-minőség az, ami kiemeli ezt a terméket a piacon, hanem azok az egészségügyi állítások is, melyeket egy-egy összetevőről mondhatunk.

Ezek a következőek:

  • A cink, szelén, C-vitamin és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • A szelén és C-vitamin antioxidáns hatásuk réven hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.
  • A cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

Megjelennek benne olyan közkedvelt és évtizedek óta használt gyógynövények, mint az echinacea (bíbor kasvirág) és a hibiszkusz. Ezen összetevők a magas flavonoid tartalmú gyümölcsökkel és az algából kivont astaxanthinnal együtt páratlan és kivételes szinergiát alkotva támogatják szervezetünket a mindennapi helytállásban.

A Flavon dobozokban található adagoló kanállal 1-1,5 kg vegyes nyers gyümölcsöt, zöldséget tudunk naponta elfogyasztani, ez a mennyiség fedezi a napi gyümölcs, zöldség, rostbevitelünk jelentős részét, és így természetes módon megtámogatjuk az immunrendszerünket. Az adag növelésével túladagolást elérni gyakorlatilag nem lehet.

Kísérje figyelemmel honlapunkat, ahol további információ lesz elérhető a termékről! A Flavon Immune jelenleg előrendelhető és hamarosan megvásárolható!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Flavon termékek

A FLAVON termékek 18 éve saját gyártóüzemben, egyedi receptúra alapján készülő, magas antioxidáns tartalmú, egészségtudatos étrend-kiegészítők. Több, mint 35 országban rendelkezik engedélyekkel, amelyekben a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő, gyógyszerészeti minősítéssel rendelkező termékeit forgalmazza. Kiváló minőségét, komplexitását, egyediségét több mint 50 hazai és nemzetközi díj és elismerés is bizonyítja. A természetben található formából sűrítve készül, adalékanyagmentes, több, mint 90%-os hatóanyag hasznosulású, sejtazonos, gél állagú formula.

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.